Magazin online si lucrari montaj-incalzire electrica pardoseala si degivrare

 Montam sisteme incalzire electrica in pardoseala cu cabluri electrice sau covorase electrice incalzitoare pentru orice tip pardoseala:gresie,parchet,marmura.Degivrare cai acces,degivrare garaj,degivrare rampe,degivrare trepte, degivrare acoperisuri,degivrare jgheaburi,protectie inghet.In magazinul nostru  de la www.degivrare.xhost.ro gasiti:folie parchet ,folie oglinda,  cabluri incalzitoare cu invelis PVC ,cabluri incalzitoare cu invelis cauciuc,covoras incalzitor,termostate, mochete electrice. Tel 0729765776
covoras incalzitor
cablu bifilar


mocheta

 






15 comentarii:

Unknown spunea...

INCALZIREA ELECTRICA IN PARDOSEALA
Incalzire sanatoasa si sigura
Pardosele uscate: mai igienice si mai usor de curatat
Sistemele de incalzire electrica in pardoseala determina o miscare a aerului mai redusa, prin urmare mai putin praf. Un alt avantaj poate fi intalnit la bai sau in incaperile cu umezeala. Pardoselele ude se vor usca mult mai rapid, la fel si covorasele de baie, si astfel riscul aparitiei mucegaiului si a igrasiei este mult mai mic. O pardoseala uscat este si mai usor de mentinut curata deoarece praful nu se ‘lipeste’ de ea.

Campuri electro-magnetice neglijabile
Aparatura casnica si electrocasnica poate produce campuri electro-magnetice. Produsele Raychem emit cele mai scazute campuri electro-magnetice datorita constructiei cu conductoare bifilare.

Confort sporit si economii la costurile de incalzire
Incalzirea in pardoseala aduce mult confort si ajuta la economisirea costurilor de incalzire!
Sistemul de incalzire electrica in pardoseala este instalat aproape de suprafata pardoselei pentru a oferi o incalzire rapida a camerei. Datorita distributiei uniforme a caldurii pe intreaga pardoseala, este posibila reglarea termostatului cu 2 grade mai putin decat de obicei, fara a afecta nivelul de confort sau caldura. Acesta este un sistem excelent de a asigura o incalzire completa a incaperii sau de a imbunatati sistemul de incalzire deja existent. In timpul anotimpului de primavara sau toamna, puteti opri sistemul obisnuit de incalzire si sa mentineti pardoselele calde, confortabile si primitoare.

Usor de instalat si adecvat pentru toate tipurile de pardoseli
Sistemul inteligent de incalzire poate fi instalat sub orice tip de pardoseala. Nu ocupa spatiu suplimentar, dand libertate amplasarii mobilei. Acasa sau la birou, in baie sau in spatial de locuit, sistemul inteligent de incalzire in pardoseala asigura o pardoseala calda si o temperatura placuta in incapere. Diversele noastre sisteme pot fi instalate sub toate tipurile de straturi de acoperire a pardoselei, cum ar fi gresie, marmura, lemn, pardosele laminate sau mocheta.

Usor si fara efort
Sistemele Total Heat pot fi ajustate direct pe pardoseala existenta (lemn, gips, beton), evitandu-se praful inutil, mizeria sau zgomotul! Suportul T2QuickNet are 3 mm grosime, astfel ca nu constituie o problema cresterea in inaltime a pardoselei. Chiar si sistemele cu auto-reglare T2Red si T2Reflecta abia masoara 13 mm grosime.

SMART TIP
5 motive intemeiate pentru a alege sistemul inteligent Total Heat de incalzire in pardoseala
1 Confortabil si sigur.
2 Instalare fara efort, ce nu necesita intretinere.
3 Randament energetic si economisire a costurilor.
4 Poate fi instalat sub toate tipurile de straturi de acoperire a pardoselei.
5 Garantie tripla.
www.incalzireinpardoseala.com.ro

Florescu spunea...

Daca am locuinta in Iasi , va veti deplasa dumneavoastra aici pentru montarea acestui sistem intr-un apartament de 72 mp sau aveti o firma colaboratoare aici ?

Florentin Sorescu spunea...

Luati legatura cu dl Inginr Emil Sorescu tel 0722401484.Eu doar gazduiesc anuntul

Tekno spunea...

Interesante avantajele acestui tip de incalzire electrica. Foarte important ca se utilizeaza cu orice tip de finisaje pentru pardoseala.

Stone Age spunea...

este bine ca au aparut atatea informatii utile referitoare la incalzirea prin pardoseala.

Fabrica spunea...

Covorasele electrice incalzitoare sunt o solutie buna pentru a fi montate pe scari, pentru a nu ingheta pe timpul iernii, si pentru a pastra suprafetele uscate?

Florentin Sorescu spunea...

@Fabrica >Covorasele incalzitoare sunt o solutie buna.Sau cu cabluri incalzitoare

Stef Doors spunea...

Mocheta electrica suna foarte bine...

Cosysolutions spunea...

Interesanta varianta de a folosi aceste tehnologii in garaj. Multumesc pentru aceasta sugestie.

ct urban art spunea...

O sugestie foarte potrivita pentru renovari sau constructii noi. Evolutie in sensul cel mai pur.

Iulian spunea...

Sunt foarte multumit de acest sistem de incalzire.

Kesmet spunea...

Recomand acest sistem de incalzire pentru apartamente.

Sagex spunea...

O solutie moderne si eficienta potrivita atata pentru apartamente cat si pentru case.

dan spunea...

Incalzirea electrica in pardoseala, am mai auzit de acest tip de incalzire si ca ar fi printre cele mai bune.

Sandu v spunea...

Da este cea mai buna, eu mi am renovat apartamentul anul trecut, si mi am facut incalzirea in pardoseala. Este foarte eficienta, mai ales daca adaugam si izolarea peretiilor.