Care au fost cele mai proaste filme in 2013 ?


2013 a inceput cu stangul pentru Hollywood. Primele filme cu pretentii au dat rateuri: fie au fost puse la zid de critici, fie au facut incasari dezastruoase. Cei de la Business Insider fac o analiza a filmelor lansate pana acum in 2013, si din pacate, majoritatea productiilor s-au dovedit a fi esecuri pentru box-office.

Singurul film  care a reusit o figura frumoasa a fost comedia Identity Thief, pentru care criticii n-au avut cuvinte de lauda. In acest moment, Identity Thief detine pe Rotten Tomatoes un scor rusinos de 23%, cu 95 de recenzii negative si doar 28 pozitive, insa in box-office a debutat direct pe locul 1 in urma cu cateva saptamani si are deja 100 milioane de dolari incasari.

Pana acum, celel mai slabe cifre ca incasari la premiera le-a avut noul film al lui Sylvester Stallone, Bullet to the Head, care a facut doar 4.5 milioane de dolari, urmat de comedia dezastru Movie 43, cu 4.8 milioane de dolari. Nici noul film al lui Jason Statham, Parker, nu a stat mai bine, dpua ce a debutat cu incasari de doar 7 milioane de dolari. Chiar filmul a mizat pe o scena sexy intre Jennifer Lopez si Jason Statham, fanii nu s-au mai inghesuit sa ii vada: "Da-ti jos hainele, vreau sa fiu sigur ca nu porti microfon" ii spune la un moment dat Jason Statham lui Jennifer Lopez.

Critcii au fost foarte duri la adresa actorilor si considera ca singurul atuu al filmului este fundul lui Jennifer Lopez. "Nu ai de ce sa vezi acest film decat pentru a te holba la celebrul posterior al lui Jennifer Lopez in timp ce se intoarce intr-un costum de baie cu buline" a scris Christy Lemire de la Associated Press. Frumoasa Jennifer Lopez si durul Jason Statahm au realizat "cea mai violenta reclama pentru turismul in Palm Beach" mai scrie acelasi critic in timp ce Alonso Duralde de la The Wrap crede ca Jennifer Lopez a stricat filmul. Daca Parker se concentra doar pe Paker (Jason Statham) si misiunea lui sangerosa de razbunare, poate ca ar fi iesit un film de actiune distractiv, desi nu foarte spectaculos.


Citeste mai mult pe procinema.ro

Niciun comentariu: