15 septembrie ,ultima zi pentru depunerea unor declaratii

Situatia livrarilor de tigarete pentru luna august se depune de catre antrepozitarii autorizati, operatorii inregistrati/ destinatarii inregistrati si importatorii autorizati de astfel de produse.
Situatia centralizatoare privind achizitiile/utilizarile de produse accizabile si livrarile de produse finite rezultate in luna august se depune de catre operatorii economici care detin autorizatie de utilizator final (alcool etilic si alte produse alcoolice).
Evidenta achizitionarii, utilizarii si returnarii marcajelor pentru luna august se depune de catre antrepozitarii autorizati, destinatarii inregistrati si importatorii autorizati de produse supuse marcarii.
Situatia cu privire la produsele accizabile pentru luna august se depune de catre antrepozitarii autorizati pentru productie si pentru depozitare produse accizabile, precum si terminalul petrolier cu iesire in port autorizat ca antrepozit fiscal pentru operatiunile desfasurate in incinta acestuia.
Situatia centralizatoare privind achizitiile si livrarile de produse energetice pentru luna august se depune de catre operatorii economici care detin autorizatii de utilizator final.
Situatia centralizatoare privind achizitiile si livrarile de produse accizabile pentru luna august se depune de catre destinatarii inregistrati si reprezentantii fiscali pentru achizitiile si livrarile intracomunitare de produse accizabile.
Jurnalele privind livrarile de combustibil destinat utilizarii exclusiv pentru aviatie/navigatie pentru luna august se depun de catre antrepozitarii autorizati pentru productie/depozitare.
 


Niciun comentariu: