Cum sa instalezi whatsup messenger pe tableta.?

        Desi ,in cursul configurarii ,va apare mesajul ca ,,nu este disponibil pentru tablete momentan" puteti instala si folosi pentru mesaje  scrise aceasta aplicatie .Mai intai insa,trebuie sa aveti instalat whatsup pe un smartphone.Iata pasii :
 1.Conectati smartphone si tableta la computer ,prin adaptoarele micro usb ale acestora .Din optiunea ,,dezvoltare aplicatei" debifati,,depanare usb" din meniul android ca sa poata computerul sa va vada dispozitivele .
 2.Copiati directorul whatsup din telefon in tableta ,direct in radacina
 3.Descrcati aplicatia de pe google plus sau appstore si instalati-o pe tableta
 4.Click pe iconita whatsup de pe tableta ca sa deschideti aplicatia .
 5.Configurati whatsup ,urmand pasii indicati ,dupa ce dati OK la mesajul:nu este disponibil pentru tablete momentan" . Selectati tara Romania si  introduceti nr de telefon al cartelei de pe smartphone.Contactele vor fi preluate automat ,precum si conversatiile.Apasati pe + pentru a aparea toate contactele
6. Dupa acesti pasi puteti folosi aplicatia si pe tableta ,prin conexiune la internet wi-fi sau date 3 G sau 4G.Eu am instalat si merge pe tableta E-boda !
Precizare : nu puteti folosi aplicatia pe telefon si tableta pe acelasi numar de telefon .In acest caz se cere reinregistrarea numarului de telefon .Daca numerele de telefon difera,se poate .

Niciun comentariu: