Google Website Translator Gadget

vineri, 27 iunie 2014

Sensuri unice pe mari bulevarde din Bucuresti

 Conform ziare.com Primaria Capitalei se pregateste sa introduca sens unic pe Bulevardul Lacul Tei si pe Calea Dorobanti, precum si pe strazile Ramuri Tei si Polona. In prezent, se lucreaza la marcajele rutiere, iar la mijlocul lunii iulie noile reguli de circulatie vor intra in vigoare pe toate cele patru artere.
Astfel, soferii vor putea circula pe Bulevardul Lacul Tei doar pe directia dinspre doar pe directia dinspre Facultatea de Constructii catre Bulevardul Barbu Vacarescu, transmite B365.ro. Portiunea cu linie de tramvai, de la Doamna Ghica la Maica Domnului, nu va fi afectata, in aceasta zona circulatia ramanand pe ambele sensuri.


Noi sensuri unice pe strazile din Sectorul 1

Potrivit lui Ion Dedu, director al Directiei Transporturi din cadrul Primariei Capitalei, concomitent, va fi introdus sens unic pe strada Ramuri Tei, dinspre Barbu Vacarescu catre Parcul Lacul Tei, adica pe directia opusa fata de cea pe care va fi sens unic pe Bulevardul Lacul Tei.

"Se va introduce sens unic pe Calea Dorobanti intre Stefan cel Mare si Bd. Dacia si pe strada Polona, intre aceleasi artere. Practic, pe Calea Dorobanti se va circula doar pe sensul dinspre Stefan cel Mare spre Dacia, iar pe strada Polona in sens invers", a adaugat directorul de la Transporturi din cadrul Primariei Capitalei.

Masurile ar urma sa intre in vigoare dupa finalizarea marcajelor rutiere, adica cel tarziu pana la jumatatea lunii iulie.

Noi strazi cu sens unic, in Capitala

Nu in ultimul rand, Primaria Municipiului Bucuresti are in plan introducerea unor sensuri unice si a unor benzi speciale pentru mijloacele de transport ale RATB pe circa 30 de artere din Capitala.

In Comisia de circulatie si in Comisia de Urbanism din cadrul Primariei a fost propusa deja introducere sensurilor unice si pe Calea Floreasca si Barbu vacarescu, insa acestea se afla doar in stadiul de proiect, urmand sa fie introduse mult mai tarziu. 

Niciun comentariu: