Google Website Translator Gadget

joi, 24 martie 2016

Hotararea de Guvern care clarifica modul de plata al impozitului pe cladiri

Hotararea de Guvern care clarifica modul de plata al impozitului pe cladiri va aparea luni in Monitorul Oficial, cu 11 zile inainte de termenul limita de plata


Anca Dragu, ministrul Finantelor Publice
Anca Dragu, ministrul Finantelor Publice

Dupa saptamani intregi de asteptare si la o saptamana dupa termenul promis de insusi ministrul Finantelor, Hotararea de Guvern care clarifica modul de plata al impozitului pe cladiri va aparea luni in Monitorul Oficial, au confirmat vineri pentru HotNews surse din Finante. Hotararea, care a fost adoptata in urma cu o saptamana de Guvern, nu va prelungi insa termenul de depunere al declaratiilor de impunere, astfel ca cetatenilor le raman mai putin de 11 zile in care acestia sa le descarce, sa le completeze si sa le depuna.

Desi toti asteptau ca documentul sa apara luni sau marti in Monitorul Oficial, acesta intarzia sa apara, alimentand speculatii privind o posibila amanare a termenului de depunere. "Intarzierea s-a datorat incorporarii unor recomandari ale Consiliului Legislativ, insa luni textul va aparea in Monitor", au mai spus sursele citate.

Citeste tot articolul oe hotnews

Updatw :Termenul a fost prelungit pana la 30 mai 2016

Niciun comentariu: