Google Website Translator Gadget

vineri, 26 martie 2010

Aparat care arde tumori

Aparatul care arde cancerul


Centrul Medical Bio Terra Med


Oricum e bine de stiut si merita trimis mai departe, poate cineva are nevoie de aceasta informatie in Romania!

Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate inalta (HIFU) distruge tesutul canceros prin suprincalzire. Terapia poate fi efectuata doar contra-cost, la o clinica privata din Capitala. Primul echipament generator de ultrasunete din Romania a costat 1,2 milioane de dolari si a fost achizitionat din China, acolo unde acest tratament este folosit pe scara larga. "Ultrasunetele ating tinta si se transforma in caldura, care distruge celulele tumorale, fara a afecta organele si tesuturile din jur. Nu exista efecte secundare", explica  dr. Nicolae Verga, directorul Centrului Medical Bio Terra Med.

Pentru interventie, pacientul e anesteziat total, nu are nevoie de transfuzii sau de recuperare postoperatorie. Metoda HIFU poate fi folosita si in asociere cu alte tratamente medi
cale.

"Se utilizeaza pentru cancer la ficat, rinichi, oase, sân, pancreas, pentru tesuturi moi si alte tumori solide, cu exceptia celor din maduva spinarii, plamani, stomac si intestine. HIFU este indicat si pentru tumori benigne la uter sau la san", sustine dr. Verga.

Pretul tratamentelor HIFU se stabileste in functie de tipul si dimensiunea tumorii si porneste de la 1.200 de euro pentru "arderea" unei formatiuni benigne cu diametrul de 4 (patru) centimetri.

In cazul celor maligne, costul incepe de la 1.500 de euro, pentru aceeasi dimensiune. Deocamdata, centrul medical nu are un parteneriat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, astfel ca *pretul tratamentului este suportat integral de catre pacient. *

*/Programarea se face telefonic/*

Pentru a fi tratati cu metoda HIFU, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa sunati pentru o programare la  021/344.00.40 sau la 021/344.00.39.

Infomatii gasiti si pe www.hifu.ro sau http://www.hifu.ro/.

La telefon vi se comunica ce documente trebuie sa aveti pregatite pentru consultatia medicala si, in functie de caz, vi se vor face altele, la centrul nostru. Dupa consultatie, fiecare caz medical este analizat intr-o comisie si, in maximum trei zile, primiti un raspuns daca puteti fi tratat cu metoda HIFU", explica dr. Nicolae Verga, directorul medical al centrului.

Niciun comentariu: