Flirtul,imbratisarile si saruturile ard caloriile

Daca in "Ziua indragostitilor",acordam putin timp acestor lucruri.Antropologul britanic ,Jean Smith apreciaza ca astfel putem  trai mai mult si mai bine .Tot ea ne da cateva motive de a face ochi dulci cuiva:
1.Prelungeste viata. Un studiu efectuat in 7 tari europene arata ca ,rata mortalitatii in randul persoanelor casatorite e  mai scazuta cu 15 % decat in rindul celorlalte. Un studiu ,al Universitatii Regale din Belfast, releva ca sexul de trei ori pe saptamana reduce la jumatate riscul atacului de cord.
2. Imbunatarea posturii trupului,pentru ca, la o intalnire sau flirt, vrem sa aparem intr-o lumina favorabila .De aceea stam drepti si cu umerii trasi spre spate, ca sa parem mai inalti si mai zvelti.
3.Scaderea greutatii .Jean va sfatuieste ca la intalnire,sa priviti staruitor la buzele partenerului,pentru a primi un sarut. Sarutul arde 100 de calorii pe ora.
4.Imbunatatirea starii de spirit. Flirtul elibereaza oxytocina care va face sa va simtiti iubit si alunga stresul .
5.Invinge durerea,zambetul produce in corp  endorfina si serotonina ,hormoni care alunga stresul si durerile.
6. Combate raceala .Sexul o data sau de doua ori pe saptamana creste imunitatea cu 30% conform celor mai recente studii ale savantilor din SUA.
Deci iubiti-va mult !!

Niciun comentariu: