Anunt CECCAR

Urmare a demersurilor repetate, intreprinse de catre Corp la Ministerul Muncii, Famiiiei si Protectiei Sociale, prin care s-a manifestat nemultumirea fata de prevederile restrictive ale Ordinului Ministrului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale nr. 1918/2011, CECCAR continua apararea intereselor membrilor prin gasirea unei solutii in sprijinul inregistrarii ca prestatori de servicii a membrilor Corpului.

Intrucat la solicitarile scrise nu s-a primit raspunsul asteptat si avand in vedere ca o reglementare secundara nu poate contraveni unei reglementari de baza, va informam ca, C.E.C.C.A.R a demarat procedura administrativa prealabila, obligatorie de indeplinit potrivit dispozitiilor Legii nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ, premergatoare solicitarii in Instanta a modificarii dispozitiilor pct. 11 din anexa nr. 1 la Ordinul Ministrului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale nr. 1918/2011.


Va rugam sa ne comunicati, cat mai urgent posibil, prin e-mail sau telefonic, daca interesele dvs materiale au fost afectate de aplicarea dispozitiilor pct. 11 din anexa nr. 1 la Ordinul Ministrului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale nr. 1918/2011.

Sursa: CECCAR Bihor

Niciun comentariu: