Google Website Translator Gadget

duminică, 30 august 2015

Bancul zilei,trimis de un prieten

Intr-o zi, o directoare de succes de la resurse umane a fost calcata de un autobuz in timp ce se plimba si a murit. Sufletul ei a  fost intampinat la Portile Raiului de catre Sf. Petru in persoana.
 - Bine ai venit in Rai! Dar inainte sa te instalezi, se pare ca avem o problema. Vezi tu, n-am mai avut niciodata un  director de la resurse umane care sa ajunga pana aici si nu suntem prea siguri ce sa facem cu tine.
 - Nicio problema, doar lasati-ma inauntru.
 - As vrea eu, dar am ordine de sus. Vei petrece o zi in Iad si una in Rai si apoi vei alege in care din ele ai vrea  sa-ti petreci eternitatea.
 - De fapt eu m-am decis. Prefer sa raman in Rai.
 - Imi pare rau, regulile sunt reguli.

Si astfel Sf. Petru o pune intr-un lift si s-a dus direct in Iad. Usile s-au deschis si ea s-a gasit calcand pe iarba verde a unui teren de golf minunat. Mai departe era un local si in fata ei erau toti prietenii ei - directori cu care lucrase si toti o aclamau. Au alergat toti spre ea, au sarutat-o pe ambii obraji si au discutat despre vremurile trecute. Au jucat o runda excelenta de golf, apoi seara s-au dus in local unde a mancat o cina excelenta formata din specialitati si homari.
 A facut cunostinta si cu Diavolul care era de fapt un tip de treaba (chiar dragut) si s-a distrat de minune spunand  bancuri si dansand. Toti au dat mana cu ea si si-au luat ramas bun in timp ce se urca in lift.
 Urmatoarele 24 de ore si le-a petrecut in Rai odihnindu-se pe nori si cantand la harpa. S-a distrat de minune si cele 24 de ore au trecut fara sa-si dea seama.
 Sf. Petru a venit si a luat-o.
 - Deci, ai petrecut o zi in Iad si una in Rai. Acum alege-ti eternitatea.
 - Nu credeam c-am sa spun asta... adica, in Rai a fost beton, dar cred ca m-am simtit mai bine in Iad. Asa ca Sf. Petru a escortat-o la lift, care s-a reintors in Iad. Cand usile s-au deschis, s-a gasit stand intr-un peisaj dezolant, pustiu, acoperit cu gunoi si mizerie. Prietenii ei erau imbracati in zdrente si colectau gunoiul in saci.
 Diavolul a venit si el si si-a pus bratul in jurul ei.
 - Nu inteleg, spuse femeia tremurand, ieri cand am fost aici era un teren de golf si un local unde am mancat homar, am dansat si m-am simtit bine. Acum nu mai e decat pustiu si gunoi, iar prietenii mei sunt toti mizerabili.
 Diavolul s-a uitat la ea si a zambit:
 - Ieri te recrutam. Azi esti angajata...


Niciun comentariu: