Editorial CTP de ziua Regelui

"Dl. Băsescu nu găseşte decât măgării la adresa regelui Mihai, a preşedintelui Iliescu, a preşedintelui Constantinescu, conducători ai unei Românii democratice - dacă ar avea la dispoziţie condiţiile şi aparatul de propagandă al regimului comunist, i-ar şterge din istorie. Singurul pentru care are cuvinte de laudă este N. Ceauşescu, un dictator care a supus exterminării propriul popor." 
citeste tot aici 
P.S. Sunt de acord cu cele scrise de CTP şi mă bucur că,în sfârşit,după 20 de ani,Majestatea Sa este onorat cum se cuvine .Eu nu sunt monarhist,dar salut paşii înspre normalitate care s-au făcut în sfârşit,indiferent dacă aceia care au avut iniţiativa acestui eveniment au urmărit un câştig politic sau nu.
      Ziua de astăzi poate fi numită "Ziua Regelui" sau ziua în care nu ne-am mai uitat trecutul şi ne-am întâlnit cu istoria secolului 20.Am v
ăzut România de dinaintea comunismului.Degeaba am condamnat comunismul dacă nu am fi avut şi această întâlnire cu Regele.Apropo,unde era IPS Daniel,Patriarhul BOR,reprezentant al unei instituţii legată strâns de istorie şi monarhie ? Că tot vorbeam de normalitate .A lipsit din servitute ?

Un comentariu:

Cantemir spunea...

IPS Daniel s-a marginit sa-i dea un sms si sa-l trimita pe episcopul-vicar Campineanu in locul lui:
http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/10/22/unsul-domnului-si-mantuirea-prin-catedrala/