Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 15 iunie 2013

Stela Popescu îi răspunde lui Bendeac, cel care a acuzat-o că singurul ei scop sunt banii: "Nu are măsură"

Stela Popescu îi răspunde lui Bendeac, cel care a acuzat-o că singurul ei scop sunt banii: "Nu are măsură"

Astăzi, Mihai Bendeac a atacat-o pe Stela Popescu, cea despre care actorul Bendeac a spus că are un singur scop: banii. Actorul a scris pe Facebook că artiştii din vechea generaţie se gândesc numai partea financiară. "Nu are măsură", i-a transmis Stela Popescu.
"I-am propus un rol minunat, care i-ar fi venit manusa, intr-un spectacol de teatru. I-am propus sa apara la ”Romanii au Artisti” cum doreste (singură, doar cu Arşinel, cu mine şi cu Arşinel, cu alţi artişti). Nu a vrut. Şi ca dânsa, şi alţi artisti în vârstă", a scris Bendeac.

Acesta a continuat: "O fi mai bine, după o cariera de 50 ani, să cânţi în condiţii mizere, printre mese, lovindu-te de chelneri şi cu un public care nu dă două parale pe tine? În loc sa apari in contexte ca cele enumerate mai sus, care sa te puna in valoare ca VEDETA?".

Bendeac a încheiat: "Ăştia sunt, dragii mei. Au 70-80 de ani si un singur scop: BANII! Din orice, în orice conditii, oriunde, în restaurante, în taverne prin Israel, in sufragerii, in camine culturale care stau să cadă, la emisiuni cu farse regizate...".

"Nu am vrut să joc cu el"


Răspunsul Stelei Popescu nu a întârziat să apară. "Nu mă intereseaza sa joc cu Bendeac, eu joc pentru public. Pentru orice fel de public. Eu pe Bendac îl scotesc foarte talentat, dar nu are măsura. Daca ar avea măsura ar putea sa fie Jim Carrey", a spus actriţa pentru Libertatea.ro.

Aceasta a adăugat: "E problema lui şi nu mă interesează, fiecare cu parerea lui. Eu nu am vrut să joc cu el, deşi mi-a oferit bani".
Sursa: www. libertatea.ro- 11.06.2013

Niciun comentariu: