Se apropie termenul

Pentru urmatoarele declaratii :
-25 iulie 2011 -formular 100 -declaratia privind obligaţiile de plată la bugetul de stat,cu termen lunar/trimestrial pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii iunie/trimestrului II 2011.Şi pentru firmele suspendste sau fără activitate.Se completează cu valoarea zero
-25 iulie 2011 -formular 112, declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidentă nominală a persoanelor asigurate, cu termen lunar, pentru obligaţiile aferente lunii iunie 2011.Termenul de depunere la ghişeu s-a prelungit până la 25 iulie .
-25 iulie 2011 -formular 300,decont tva, cu termen lunar/trimestrial/semestrial, pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii iunie/trimestrului II/semestrului I 2011. Şi pentru firmele suspendste sau fără activitate.Se completează cu valoarea zero .
-25 iulie 2011 - formular 301,decontul special de TVA  pentru contribuabilii înregistraţi în scopuri de TVA, conform art. 153 indice 1 din Codul Fiscal şi care au efectuat: achiziţii intracomunitare în luna precedentă, achiziţii intracomunitare de mijloace de transport care nu sunt considerate noi conform art. 125 indice 1 alin. (3), contribuabilii care au efectuat achiziţii de servicii intracomunitare pentru care beneficiarul este obligat la plată TVA, precum şi pentru contribuabilii neînregistraţi şi care nu au obligaţia înregistrării, care au efectuat achiziţii intracomunitare de mijloace de transport noi sau produse accizabile.
-25 iulie 2011 -formular 104 pentru asocierile fără personalitate juridică constituite între contribuabili (persoane juridice străine cu persoane fizice nerezidente pentru activităţi din România; persoane fizice rezidente asociate cu persoane fizice române pentru activităţi din România şi străinătate), pentru trimestrul II 2011.
-25 iulie 2011 -formular 394,declaraţie informativă privind livrările, prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional, semestrul I.Firmele fără activitate sau suspendate nu depun .
-25 iulie 2011  -formular 208,pentru notarii publici ,declaraţie informativă privind impozitul pe veniturile din transferul proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal, semestrul I.
-25 iulie 2011 - formular 225, declaraţie privind stabilirea impozitului reprezentând plată anticipată trimestrială în contul impozitului pe câştigul net anual impozabil pentru câştigurile obţinute din transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise,pentru semestrul II 2011.
-25 iulie 2011  -formular 224,declaraţia privind veniturile sub formă de salarii din străinătate obţinute de către persoanele fizice care desfăşoară activitate în România şi de către persoanele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice şi posturilor consulare acreditate în România, pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii iunie 2011
Toate formularele se casesc la adresa www.anaf.ro 

2 comentarii:

Anonim spunea...

decontul de TVA nu se depune pentru firmele suspendate. pe perioada suspendarii acestea nu mai au calitatea de platitor de TVA, iar administratiile financiare resping deconturile.

Florentin Sorescu spunea...

In ceea ce priveste calitatea de platitor de TVA,ai dreptate .Administratia financiara nu respinge deconturile .Cel putin pe acelea depuse de mine nu le-a respins .